EEN ONAARDIG SPROOKJE

TNR familievoorstelling

Tante Mien is weggelopen en haar winkeltje heeft ze onbeheerd achtergelaten!. De klanten zijn in rep en roer, waar moeten ze voortaan hun boodschappen doen…?!?! Ze konden altijd bij het zaakje van Tante Mien terecht, in haar winkel was werkelijk alles te koop; appeltjes voor de dorst, snoep voor een verjaardagsfeest, pleisters voor wonden, gewoon alles wat je nodig had. Vaak nog tegen bodemprijzen ook.Maar sinds gister hangt op de winkel hangt een onheilspellend bordje waarop ‘Gesloten! Weer open als alles is aangegroeid’ Hoe het nu verder moet weet niemand… en dat terwijl ze morgen jarig!

Een onaardig sprookje, is een wonderlijke familievoorstelling over ons bedreigde milieu.  Een ode aan de aarde en een hoopvol toekomst perspectief.  Theater als een manier van doen waarin wanhoop het begin is van iets nieuws, in plaats van een reden om de blik af te wenden. Hoe leven we nog lang en gelukkig?

Deze unieke buitenvoorstelling begint met een korte buurtwandeling. Publiek, acteurs en makers sluiten de performance samen af met een vegetarische maaltijd bereid door culinair dramaturg en kok Senna Pauli.

Credits

Concept/Regie: Mirjam Veldhuijzen van Zanten i.s.m. Judith van de Berg, Super Duo, Martine van Ditzhuyzen en Esther Veldhuijzen van Zanten | Spel & Muziek: Stephan Verheul, Thomas Maas, Annick Sickunghe | Spel: Nancy Hukom, , Margreeth Eringa, René Roza, Annemieke van Lieshout, Jessica de Vroege, Suzanne Dankers, Marieke Bongaards i.s.m. de Weggeworpenen| Productie: Anouk de Riet, TheaterNetwerk Rotterdam | Met speciale dank aan: Jan Terlouw en Jelmer Mommers

Première

Zondag 1 september 2019
In de tuin van theater ‘t Kapelletje, Rotterdam